En rigtig råkold dag, selv om vinden havde lagt sig så var der alligevel mere end DMI havde lovet  og det var fra det kolde SØ den kom… Det flotte solskin fra i går eftermiddags var blevet afløst af gråvejr, dog kiggede sol lidt frem om eftermiddagen.

Efter flere dage uden tælling på Hønen pga. vejret så prøvede jeg i dag… Men det var en tynd omgang og det lugtede fælt af at sæsonen er gået i vinterhi.. Det blev til få Sjaggere og Finker blandet med lidt Gråsiskner.. I går stod alle Havørnene ude på Langejord, men i dag ikke en eneste derude… der sad “blot” en adult Vandrefalk. Jeg fik dog noteret 3 Havørne alligevel, da der meget tidligt kom 3 stk. trækkende enkeltvis langs østkysten af Keldsand og Fanø… de slog sig alle ned ret hurtigt syd for Keldsand. Duehøge hannen tog også en tur rundt derude.. Lige syd for min obspost lå der omkring 20 Hvinænder og mellem dem havde jeg en fin Havlit.

Om eftermiddagen tog Søren og jeg en tur op langs stranden.. og vi kunne i dag tælle hele 400 Snespurve, så mange har jeg aldrig set før i DK… Vi havde også en enkelt Dværfalk, som forsøgte at snuppe en Snespurv uden held. Vi fik også kigget en del Sortænder igennem selv om de lå langt ude i dag, desværre var deringen Brilleænder i dag.