Vejret var næsten en kopi af i går, hård vind fra Ø.. dog føltes det mindre koldt i dag… Jeg tog i dag næsten samme gå tur som i går, dog blev der smidt et par ekstra kilometer på da strandturen blev udvidet lidt… Med på turen i dag var Søren Brinch som havde været væk nogle dage, så han var fyldt op med energi…. Det var lidt de samme arter som i går, dog var antallene meget bedre…. Turens to højdepunkter var hele 6 Havørne ude på Langejord som kunne ses i samme kikkertfelt samt samlet 200 Snespurve, hvoraf der var en flok på 150 fugle…Det var helt fantastisk smukt at se de hvide vinger blitze i det dovne morgenlys… det var som at få en fartbøde… Mellem Snespurvene havde vi en enkelt Lapværling samt 15 Bjergirisker.

Efter endte tur stod den på kaffe hos Søren og så hjem og få styr på lidt papirarbejde… og så var den onsdag pludselig også gået…..