Jeg oplevede en meget særpræget vejr situation i dag…. Mens solen skinnede syd for Sønderho og himlen var blå over Nordby, så kom der en lang regnsky fra NØ der præcis ramte Hønen i flere timer… ikke voldsom regn, men nok til at man blev våd og kold, især kold pga. iskold og lidt frisk vind fra NØ…

Men jeg prøvede at gemme mig så godt jeg kunne i klitten ude på Hønen og tog et par timer… Det var ikke mange fugle i jeg fik i bogen, men der blev dog noteret lidt gæs og gulnæbbede svane… især var en flok Pibesvaner fede, da de ikke havde opdaget mig og blot kom kaldende 5-8 meter henover mig… Men så var det også slut med begejstring, jeg måtte for anden dag i træk erkende jeg ikke kunne vinde over vejrguderne… så turen gik hjem, hvor den stod på rengøring og tørring af alt fra kikkerter til sko… det krævede mange liter kaffe atter at komme på toppen… Men følg med i morgen, så er vi klar med nye fuglehistorier… holdet bag fuglestationen har altid en mand i felten….

Blogfoto

Fanø fuglestation