En meget grå dag der startede total tåget, men heldigvis kom der opklaring, dvs. overvejende overskyet, men sigten blev meget bedre…. sidst på dagen et par solstrejf. Det var en anelse råkoldt i det lidt fugtige vejr, men heldigvis kun svag til let vind fra Ø.

Da sigten var omkring 100-300 m valgte jeg at aflyse dagens træktælling… I første omgang gik jeg en tur rundt i Sønderho for at se om der evt. var ankommet lidt fugle, men der var ikke noget fald, dog forsat godt med Solsorte i de mange små haver. Da opklaringen kom drog jeg på en større tur, hvor jeg gik ud til Hønen samt hønespidsen og videre op af stranden og op til strandkrattet inden turen atter gik hjem. Dejlig tur der bød på endnu en Hvidsisken, dengang en ude på Hønespidsen. Senere så Svend Rønnest de to fugle jeg fandt i går inde i sommerhusområdet mellem byen og Kukkedal. Svend var ikke færdig med at trylle, han fandt sørme to Brilleand hanner sammen ude ved stranden… jeg skyndte mig straks ud til ham for at nyde denne seje multiobs. Fuglene sås fantastisk godt i skop, de lå lige ved siden af hinanden mellem Sortænder og Fløjlsænder. Tror ikke tidligere der er set to fugle på engang på Fanø… så god afslutning på denne grå søndag.