Endnu en af de her meget smukke dage, som man bliver helt høj i hatten af… det var dog en meget kold morgen, da vinden var lidt jævn og morgentemperaturen var under 5 grader.

Den første halve time var utrolig intens hele 25 arter på 30 min… og så i november… fantastisk… Trækket aftog dog meget hurtigt i dag i forhold til i går, hvor der næsten skete noget hele tiden. Dagens fugl for mig i dag var lige over 100 trækkende Solsorte… de kom i små flokke på op til en 7-8 stykker eller helt alene inden de forsvandt mod England. Som i går var der atter en del trækkende Gråsiskner og igen var der en Hvidsisken imellem… Senere havde jeg også to rastende Hvidsiskner i flok Store Gråsiskner lige nede foran min post.

Jeg lukkede tællingen lidt tidligere ned i dag, da jeg var alene om at tjekke fuglene i dag  og gerne ville nå at luske rundt og tjekke de mange buske… lige indtil jeg dog mødte Per Kjær som var hjemme i denne weekend.. Vi tog den store lusketur sammen… Vi havde som det vildeste en hunfarvet Husrødstjert ved Bavnen… men vi fik en masse kilometer i benene… herlig dag.

Blogfoto

Fanø fuglestation