Vejret var i det lidt lumske hjørne i dag, der lå lyn ude over havet, så jeg var ikke så fristet til at tage ud på Hønen og afprøve skæbne, var jo lige ved at blive sendt til himmels tidligere i år… Så dagens træktælling blev udført fra Børsen, hvor man kunne gemme sig lidt for vejret, heldigvis blev det aldrig aktuelt….

Der var som de foregående dage ikke så meget træk, det hele lignede mere lokale bevægelser… Men underholdning var der nok af, da rovfuglene konstant tog nogle ture rundt derude og gjorde livet surt for ænderne og vadefuglene. Jeg havde også hyggeligt besøg af flere af de lokale som lige skulle op og høre hvad der skete i fuglenes verden.

Morten tog afsted i dag, men jeg fik hurtigt besøg af Kim som var klar på en strandtur… vi fik nørdet lidt måge med tjek og aflæsninger… det gav bla. 3 Kaspiske Måger og 1 Sildemåge.. Bedste fugl på vores tur var en ung Storkjove som fik alle fugle på vingerne, den var dog ikke særlig sulten… men forsatte bare videre mod syd.