Dagen startede diset men heldigvis ikke tåget og i løbet af formiddagen kom solen igennem, så det blev en overraskende smuk dag, meget bedre end DMI havde lovet… Trækket var på sit højeste de første 2 timer, herefter ebbede det kraftigt ud. Af dagens 2300 Finker kom de 1400 i den første time. Der var lidt sjove fugle imellem i dag, bla. Bjergvipstjert, Silkehale 4 og dagens bedste fugl på Hønen blev en Hvidsisken.

Morten kunne desværre ikke følge op på hans flotte dag i går, Rørspurvene var atter forsvundet, således fangede han kun 6 fugle: Fuglekonge 1 (genf.). Blåmejse 1. Rørspurv 4.

Hønespidsen blev tjekket af Søren, men her rastede der ikke rigtig noget i dag.. Henrik havde en hyggelig eftermiddagstur til Mindelunden, hvor han fandt dagens anden Hvidsisken, så dem skal der holdes øje med i den kommende tid, måske der venter en vinter som den vi lige har været igennem, hvor der blev set rigtig mange Hvidsiskner i hele Danmark.