For 3. dage startede dagen med tyk tåge, men heldigvis i modsætning til de 2 andre dage klarede det op sidst på formiddagen, således blev eftermiddagen rigtig smuk. Mens tågen stod på var der næsten ikke noget træk, man kunne blot høre lidt forskellige kaldende gæs, primært Kortn. Gæs og Bramgæs. Da det klarede op kunne enkelte flokke ses vest for Fanø… fugle der evt. var på vej mod Holland. På grund af den sene opklaring kom der ikke mange småfugle i dag, mest talrig var finkerne med omkring 100 fugle, med klar overvægt af Bogfinker.

Morten havde en rigtig fin dag i dag ved nettene, især imponerede Rørspurvene med 16 fugl, det største antal i efteråret. I alt blev det til: Vindrossel 1. Solsort 5. Fuglekonge 5 (3 genf.). Blåmejse 1. Rørspurve 16.

Blogfoto

Fanø fuglestation

Søren kørte Øen rundt og så bla. lige over 200 Snespurve, Sortgrå Ryle og en halvsen Stenpikker….