Hønen bød på godt træk af Rørhøge og hyggeligt selskab af de gamle Esbjerg-drenge Henrik Brandt og Per Poulsen, som havde overnattet hos Svend Rønnest. Drengene dukkede sent op på obsen efter pyjamasfest ud på de små timer. Straks ved ankomsten gik diskussionen lystigt på bestemmelsen af Vandrefalk kontra juletræsfod ude på Keldsand… møghyggelig morgen med gutterne.

Morten måtte desværre erkende at frisk fra NV ikke giver mange småfugle i krattene eller nettene. Han fangede i alt 7 fugle fordelt på 5 arter. Jernspurv 1. Rørsanger 2 (1 genf.). Sivsanger 1. Gærdesanger 2 (2 genf.). Grønirisk 1. Bedste fugl ved ringmærkningsområdet var en overtrækkende Bjergvipstjert, som Morten ellers meget gerne ville have ringmærket.

Eftermiddagen var stadigvæk blæsende og Morten kastede sig over hans nye fuglebøger Handbook of the WP. Henrik og Søren tog på tur langs stranden. Her måtte de aflive en Splitterne som var kørt ned af en turist som kørte med alt for stor hastighed på stranden. Desværre ser vi dagligt biler der køre som om det var en hovedvej de køre på..

Blogfoto